תחרות פורים • שבלולים במליות מתוקות – ברכי, קרית ספר

    ברכי No Comments on תחרות פורים • שבלולים במליות מתוקות – ברכי, קרית ספר
    13:30
    17.05.24
    קובי פינקלר No Comments on קצינים מספרים על קרבות ג'בליה: "הלחימה האלימה ביותר"

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    מתכון זה הוא מעניין ולא מוכר. ראיתי אותו פעם בקונדיטוריה אך לא קניתי מטעמי כשרות. בהמשך מצאתי מתכון דומה, ושיפרתי אותו.
    ההכנה קלה, והתוצאה טעימה ולא מוכרת בקונדיטוריות כשרות.

    רכיבים לבצק
    1 ק"ג קמח
    1 קוביית שימרית שמרים טריים – מפוררת בידיים
    1 כוס סוכר
    1 כפית מלח
    2.5 כוסות מים פושרים
    1 כוס שמן

    הכנת הבצק
    לערבב את כל המוצרים היבשים
    להוסיף מים ושמן ולערבל במשך 5 דקות
    להתפיח מכוסה במגבת במקום חמים
    אחרי חצי שעה להוריד את הנפח ולהתפיח שוב לעוד 20 דקות
    הבצק אמור להכפיל את נפחו לאחר ההתפחה השנייה
    חלקי את הבצק לארבעה חלקים
    רדדי לארבעה עלים, ומרחי עליהם את המליות הבאות:

    מתכון למליות
    1. כוס סוכר עם 2 כפות קינמון
    2. מלית וניל וכוס פירות חתוכים (אפרסקים משומרים, אוכמניות או קוביות אגסים)
    3. ממרח לוטוס
    4. קונפיטורת משמש איכותית

    הכנת העוגיות
    לפזר את המליות בנדיבות על העלים, לגלגל לרולדה ולחתוך פרוסות עלמנת לקבל תוצאת מראה של שושנים
    לסדר מנז'טים בתבנית קאפקייקס ולהניח את השושנים בתוכם
    לאפות סביבות 17 דקות בחום 180 מעלות על תוכנית טורבו
    כשמוכן לצקת את הציפוי

    הכנת הציפוי
    2 גבינות שמנת 30%
    100 גרם אבקת סוכר
    1 סוכר וניל
    לערבב היטב

    לשים כף מהציפוי על כל קאפקייקס
    לאפות עוד 3 דקות להתקרשות
    להוציא ולקרר
    לפורים אפשר לסדר על תבנית קומות כמו בתמונה, ולקשט
    תמונה 028

    IMG_6187

    IMG_6193

    IMG_6194

    IMG_6195

    תמונה 006

    תמונה 012

    תמונה 014

    תמונה 017

    תמונה 019

    תמונה 023



    0 תגובות